Články o zdravé stravě
Jaké maso jíst?
21. dubna 2015, 23.34 | Naše tělo by mělo co nejméně trpět. Ba naopak, za tu obrovskou práci, kterou nám prokazuje, by mělo dostat to nejlepší. Jaké maso je pro lidský organismus vhodnější?
Živočišný tuk v krevním řečišti člověka tuhne.
Proto je pro lidský organismus méně vhodnější maso zvířat s vysokou tělesnou teplotou – hovězí a kuřecí.
Naopak u masa studenokrevných zvířat - tedy ryb - rybí olej v těle člověka zkapalní, arteriemi snadno protéká, neucpává je.
Proto jsou ryby vhodnější.
A nejen z tohoto důvodu vhodnější, ale i po stránce nutriční hodnoty.
Důraz je zapotřebí klást na skutečnou, kvalitní, pestrou stravu.
Strava by vám měla vyhovovat.
Měli byste mít z jídla radost a ne stres.
Ten se velkou mírou podílí na zdraví člověka.
Často větší mírou, než jídlo samotné.
Další články s podobným zaměřením:
Další články zaměřené na:
Líbil se Vám tento článek? Pošlete tento článek známému nebo nás podpořte odkazem na Vašich stránkách nebo blogu.
Jak zůstanete informováni o zajímavých článcích?
Máte zájem dostávat nejnovější příspěvky přímo do vaší e-mailové schránky? Stačí vyplni Vaši e-mailovou adresu do následujícíh formuláře.